zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie


De zoekmachine optimalisatie van jouw website uitbesteden aan een professional?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd is tegenwoordig niet meer weg te denken van het internet. Vrijwel iedereen maakt gebruik van zoekmachine Google. SEO optimalisatie (optimalisatie voor het organische gedeelte van Google) is een vorm van zoekmachine marketing die dan ook zeker aan te raden is. Door te kiezen voor zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een bureau, ontzorg je niet alleen jezelf, maar zorg je op den duur ook voor een constante stroom aan relevant verkeer naar jouw website of webshop. Direct een specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO) van ons bedrijf spreken? Neem contact met ons op!

seo optimalisatie

Jarenlange zoekmachine optimalisatie ervaring

Bij Online Twente zorgen we samen voor een succesvolle zoekmachine optimalisatie. Allereerst nemen we hierin alle wensen op. Wat is het budget, op welke schaal wil je zoekmachine optimalisatie uitbesteden, wat is de concurrentie binnen de markt en wat zijn de doelstellingen?

Zodra dit op een rij gezet is begeleiden we je door het zoekmachine optimalisatie proces. Maandelijks krijg je een rapportage van ons bureau, met daarin de voortgang van de website of webshop, alsmede de zoekwoordposities in Google. Hierdoor weet jij ten alle tijden waar je aan toe bent en waar wij ons in het SEO optimalisatie proces begeven.

Kom in contact

Waarom investeren in zoekmachine optimalisatie?

Meer websitebezoekers met duidelijke zoek- en intenties naar je website
Meer organische bezoekers
Duurzaam resultaat en 24/7 promotie
Topposities in Google
Een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke website

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlandse vertaling van, Search Engine Optimization (SEO). Dit is een proces waarbij je jouw website zo optimaal mogelijk inricht om op deze manier hoger in de zoekresultaten van Google te komen. In de praktijk ook vaak 'zoekmachine marketing' genoemd. Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om hoog te scoren in Google zonder de toepassing van zoekmachine optimalisatie. Een groot voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat deze methode nagenoeg niets kost. Het is een kwestie van tijd en de juiste kennis van de techniek. De belangrijkste factoren bij zoekmachine optimalisatie zijn:

Kwalitatief goede content
De juiste techniek achter je website
Een hoge online autoriteit

Lokale zoekmachine optimalisatie

Wanneer je vooral lokaal vindbaar wilt zijn kunnen we je hier ook bij helpen. In de basis gelden hiervoor de zelfde optimalisatie principes, echter zijn er een aantal factoren die speciaal voor een goede lokale vindbaarheid moeten worden ingericht. We zijn altijd benieuwd naar de vraag waarom, het kan natuurlijk dat je alleen lokaal wilt blijven ondernemen en dat dit een bewuste keuze is.