online marketing

Online Marketing


Eindelijk een online marketing bureau zonder fratsen!

Op zoek naar een online marketing specialist die uw website echt laat scoren? Online Twente is een online marketing bureau met meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Wij werken als online marketing specialist aan uw vindbaarheid en online succes zonder complexe contracten. Wij werken maximaal transparant en betaalbaar aan uw online succes.

Online marketing specialist inhuren?

Wij optimaliseren uw website op basis van de kwaliteit van de website. Wij zorgen er zo voor dat de kwaliteit van uw website verder verbeterd wordt, zodat u hoger in Google zult komen. Wij geloven niet in rare trucjes en fratsen, maar werken dus op een kwalitatieve en degelijke manier aan uw vindbaarheid.

Online marketing strategie

Een goede online marketingstrategie dient nauwkeurig te worden uitgevoerd om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Met de juiste mix ingredi├źnten kom je hoger in de zoekresultaten van Google. Denk bij een marketingstrategie aan zoekmachine optimalisatie, social media marketing, content marketing en linkbuilding.

Want alles speelt zich af op het internet. Vaak is het de eerste kennismaking met een nieuwe potentiele klant, juist daarom is het van groot belang bovenaan te staan in de zoekresultaten. Met behulp van Online Twente brengen we alle doelen in kaart en maken we een strategie om deze doelen op een zo kort mogelijke termijn te behalen.

Technische optimalisatie

De eerste stap is het technisch optimaliseren van de website. Zo voldoet deze uiteindelijk aan de technische richtlijnen van Google.

Content optimalisatie

Vervolgens wordt de content geoptimaliseerd en worden teksten SEO vriendelijk geschreven met een rijk aantal zoekwoorden.

Lokale populariteit

De derde stap heeft als doel lokaal online beter zichtbaar te zijn. Denk hierbij aan lokale bedrijvengidsen en positieve reviews.

Linkbuilding

Door sterke websites naar jouw website te laten verwijzen ontstaat er autoriteit en kom je organisch hoger in de zoekresultaten.