linkbuilding

Linkbuilding


Hoger in Google dankzij linkbuilding?

Linkbuilding is één van de drie speerpunten binnen zoekmachine optimalisatie en vormt daarmee een belangrijk aandeel in de organische resultaten voor een website. Websites hebben een bepaalde autoriteit nodig om goed te kunnen scoren binnen de zoekmachines en daarbij is linkbuilding één van de krachtigste manieren om dat op te bouwen. Wij zijn we dagelijks bezig om linkbuilding op hoog niveau uit te voeren en daarmee krachtige links te realiseren voor onze klanten.

seo optimalisatie

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het vergaren van relevante en kwalitatief hoogwaardige links voor jouw website. Hiervoor is een duidelijke en effectieve linkbuilding strategie nodig. Het belangrijkste is dat er een verband moet zijn tussen de link die je weg wilt zetten bij derden en de bestemming waar de gewenste link op komt te staan. De link dient toegevoegde waarde te hebben op het domein waar de link op geplaatst wordt.

Wat is het doel van linkbuilding?

Het doel van linkbuilding is natuurlijk om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen en de online vindbaarheid van de website of webshop te verbeteren. De uiteindelijke positie wordt grotendeels bepaald door inkomende links. Hoe kwalitatiever en relevanter deze links zijn, des te groter de kans dat je hoog in Google zal gaan scoren.

Kom in contact

Linkbuilding uitbesteden?

Wij zijn iedere dag bezig met het opzetten van linkbuilding campagnes waardoor er zeer effectief links verdiend kunnen worden, zo werken wij samen met veel andere marketing bureau's en SEO specialisten. Wij richten ons enkel op kwalitatieve en relevante backlinks en stemmen dit volledig af op de wensen van de klant. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van diversiteit in het backlinkprofiel. Op deze manier bouwen wij voor onze klanten een natuurlijk profiel aan inkomende links op en behalen wij continue nieuwe successen.

 Meer websitebezoekers met duidelijke zoek- en intenties naar je website
 Het is onze core business
 Kennis van zaken en altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
 Met een doordachte strategie kiezen wij voor succes op de lange termijn
 Betrokken, snel schakelen en met een persoonlijke benadering

Wij geloven in de kracht van autoriteit en daar is linkbuilding een belangrijk onderdeel van. Wij hanteren daarom een vaste werkwijze tijdens onze linkbuilding campagnes. Maar wat houdt deze werkwijze precies in?

Backlink analyse

Voordat we van start kunnen gaan kijken we naar het huidige linkprofiel van de website. Hierbij kijken we naar de inkomende backlinks en de daarbij behorende ankerteksten. Op basis daarvan kijken we welke linkbuildingstrategie het beste past om resultaat te behalen.

Duidelijke rapportage

De linkbuilding werkzaamheden kunnen nauwlettend in de gaten gehouden worden doordat we onze werkbestanden met jou delen. Hierdoor is er altijd inzicht in de gedane activiteiten. Geregistreerde uren en het aantal geplaatste backlinks. Zodra we van start gaan meten we de voortang van de posities.

Aanvullende adviezen

Aanvullend op het linkbuilding project monitoren we steeds jouw website. Aanvullende mogelijkheden om eerder de gewenste posities in Google te behalen zullen worden gedeeld en toegepast. Zo kijken we steeds verder naar de mogelijkheden om continue te verbeteren.

Waarom linkbuilding zo belangrijk is

Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelen en alle updates rondom het algoritme van Google. Naast het feit dat we op de hoogte zijn, zijn we altijd bezig om onze werkwijze te optimaliseren om zo ook tot nieuwe inzichten te komen. Daarmee ben jij verzekerd van een gedegen linkbuilding strategie en profiteer je constant van onze innovatieve linkbuilding technieken. Ook monitoren wij het linkprofiel van de concurrentie en gebruiken wij de kansrijke zoekwoorden waardoor we extra organisch verkeer kunnen genereren. De voortgang en alle werkzaamheden zullen altijd inzichtelijk zijn en iedere maand ontvang je van ons een uitgebreide rapportage.

 

hoger in google seo
De online groei van allesoverhondenrassen.nl van januari 2019 tot augustus 2019.